Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan Β. Αμερικής, η Rosie, ένα ολοκαίνουργιο ρομπότ ελέγχου αντοχής στις πόρτες, μπορεί να ανοιγοκλείσει μια πόρτα κάθε 6 δευτερόλεπτα.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο συχνά κλείνει η πόρτα του αυτοκινήτου σας σε 10 χρόνια; Η απάντηση είναι περίπου 45.000 φορές. Εντούτοις, πολλά από αυτά τα κλεισίματα γίνονται με ιδιαίτερη σκληρότητα, κάτι που το γνωρίζουν καλά όσοι είναι γονείς, καθώς η καθημερινή ζωή είναι δύσκολη για τις  πόρτες ενός αυτοκινήτου.

Στο Κέντρο λοιπόν της Nissan στην Βόρεια Αμερική (NTCNA) στο Μίτσιγκαν, υπάρχει η «κυρία» Doorboto, γνωστή  και ως Rosie, η οποία έχει επιτελικό ρόλο στο χτύπημα της πόρτας.

nissan1

 

 

 

 

 

 

 

Η Rosie είναι ένα ρομπότ 1,5 τόνου, όπου σε μόλις τρεις ημέρες και χωρίς να κάνει διάλειμμα για καφέ, ανοίγει και κλείνει μια πόρτα, όπως θα γινόταν σε  10 ολόκληρα χρόνια εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα.


 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.