Σας ενημερώνω για το τεθέν ζήτημα της Ψυχολόγου.

Όπως πληροφορήθηκα και από άλλους ασθενείς οι οποίοι την επισκέπτονται, η εν λόγω Ψυχολόγος παύει πλέον να δέχεται επισκέψεις στο νομό μας καθότι οι πολιτικοί της προϊστάμενοι την μετακινούν εξολοκλήρου στην Κοζάνη.
Η απομάκρυνση της από το νομό μας αντιστρατεύεται πλήρως κάθε έννοια δημοσίου συμφέροντος και καταστρατηγεί κατάφωρα συνταγματικές αρχές και αξίες.


Ο κάθε πολίτης πληρώνει τους φόρους του στο Κράτος και είναι νομοταγής για να έχει ένα αντίκρυσμα, και το αντίκρυσμα αυτό μετουσιώνεται αναπόδραστα στην παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων δημόσιων υπηρεσιών. Αντίθετα, οι αρμόδιοι αιρετοί υποβαθμίζουν και μάλιστα συνειδητά αυτό το επίπεδο αγνοώντας τους πολίτες οι οποίοι, ξεχνούν (;) ότι αυτοί είναι που θα κληθούν να τους επιλέξουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Αυτό σίγουρα δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τον σκοπό που καλείται να εκπληρώσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του πολίτη.
Η παρουσία της Ψυχολόγου στα Γρεβενά είναι καθόλα απαραίτητη τόσο για την προαγωγή της ψυχικής υγείας όλων των πολιτών που ζουν και εργάζονται στο νομό μας αλλά και για την διοικητική φύσης τους εξυπηρέτηση όσον αφορά στην χορήγηση των αντίστοιχων πιστοποιητικών.

Σε προσωπικό επίπεδο, ως πολίτης της ΠΕ Γρεβενών, θίγομαι άμεσα από την εν λόγω τακτική στο εν λόγω ζήτημα καθώς προκειμένου για την χορήγηση ψυχολογικού πιστοποιητικού για συμμετοχή μου σε διαγωνισμό του Δημοσίου θα αναγκασθώ να μεταβώ στην Κοζάνη σε ιδιώτη και να πληρώσω από την τσέπη μου την επίσκεψη + τα μεταφορικά. Αυτό τώρα είναι το άκρον άωτον της αντιφατικής συμπεριφοράς της Περιφέρειας το οποίο υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα.

Ως πολίτης οφείλω να εκδηλώσω την αμμέριστη συμπαράσταση μου σε έναν λαμπρό και αξιόλογο επιστήμονα όπως η εν λόγω υπάλληλος και να αντιταχθώ σε οποιαδήποτε προσπάθεια απομάκρυνσης της από το νομό διότι ακριβώς επιτελεί έργο αναντικατάστατο.


Θα ήθελα να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις το εν λόγω θέμα μέσω του σταθμού σας και της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας διότι είναι θέμα που αφορά όχι μόνο εσένα κι εμένα αλλά και όλους μας ως πολίτες, φορολογουμένους και εν δυνάμει ψηφοφόρους τους. Είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Δ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.