Με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017 ολοκληρώθηκε μια πλούσια σε δραστηριότητα περίοδος του χορευτικού τμήματος με την παρουσία του στο Κλειδί Ημαθίας, Αιτώλια 2017, Σάρτη, Άγιο Αθανάσιο, 2ο Φεστιβάλ Τούμπας, Τριανδριώτικα 2017, Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών πολέμων (ΤΟΨΙ) με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νότια Κορέα) και τέλος στην 8η Παγκρήτια Έκθεση.


Συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας, χορεύοντας στη Ονειρούπολη Δράμας το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 2017, ενώ και με την καινούργια χρονιά συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τις εκδηλώσεις μας, κόβοντας την πίτα του συλλόγου μας και παράλληλα βραβεύοντας τους μαθητές και αθλητές (Γρεβενιώτες) στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στην ΔΕΘ HELEXPO στις 14 Ιανουαρίου 2018, ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΟΧΑΡΑ (PORKY FESTIVAL) με τσιγαρίδες κρασί, κλαρίνα και πολύ χορό την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και τέλος στις 4 Φεβρουαρίου με τον ετήσιο χορό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.