Στον Τύρναβο βρέθηκε ο γνωστός δικηγόρος από τα Γρεβενά ορμώμενος ο Ανδρέας Πάτσης ο οποίος είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και άλλους πολίτες του Νόμου Γρεβενών και κυρίως του ορεινού όγκου της Βόρειας Πίνδου, που το χειμώνα είναι κάτοικοι του Νομού Λάρισας.

Στην ομήγυρη ο πρώην Αντιδήμαρχος Γρεβενών και π. κοινοτάρχης Σμίξης Γιάννης Νασίκας, ο πρώην κοινοτάρχης Σαμαρίνας Γιώργος Λιούπας, ο νύν Πρόεδρος Τ.Κ. Αβδέλλας Γιάννης Γκάνας, η Πρόεδρος των Σμιξιωτών Μαρίας Γίτση και άλλοι φίλοι.


Κύριο θέμα συζήτησης τα ζητήματα που αφορούν την μονοεδρική περιφέρεια Γρεβενών καθώς και η πρόταση από πολλούς Γρεβενιώτες ο Ανδρέας Πάτσης να είναι υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών με την Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία της παράταξης, δεν κάνει όμως δηλώσεις επί του θέματος αφού τον πρώτο λόγο έχει για το σοβαρό αυτό ζήτημα ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσίευση εφημερίδας Λάρισας
“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 1/11/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.