Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υποδοχή ολυμπιακής φλόγας στον Δήμο Γρεβενών

23 Οκτωβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης


Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. ο Δήμος Γρεβενών υποδέχεται στην πλατεία Αιμιλιανού την φλόγα των ΧΧΙΙΙ χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην PyeongChang της Ν. Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η άφιξη της ολυμπιακής φλόγας στην πόλη μας θα γίνει στις 11:00 π.μ. από την είσοδο της Καλαμπάκας όπου θα παραδοθεί στον πρώτο λαμπαδηδρόμο Παπαστεργίου Στέργιο.

Στη συνέχεια την φλόγα θα παραλάβει η Ελένη Κουτσαλιάρη η οποία θα ανάψει το βωμό στην πλατεία Αιμιλιανού και θα ακολουθήσει επίσημη τελετή με ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, του Εθνικού ύμνου της Νότιας Κορέας και της Ελλάδας και έπαρση σημαιών.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Αγώνων και του εκπροσώπου της Ε.Ο.Ε. και σύντομο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Ολοκληρώνοντας οι λαμπαδηδρόμοι, Αθανασία Ράπτη και Γιώργος Παπαϊωάννου θα διασχίσουν την οδό Κ. Ταλιαδούρη για να παραδώσουν την φλόγα στην Ε.Ο.Ε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, 2017 at 22:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply