Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Το γεφύρι της επικοινωνίας μας”, Σύλλογος των εν Θεσσαλονίκη Γρεβενιωτών: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ…

23 Οκτωβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Αγαπητοί φίλοι,
Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης στον τομέα της παιδείας και του αθλητισμού σας ανακοινώνει με χαρά πως θα επιβραβεύσει για την επιτυχία τους τα παιδιά των συμπατριωτών μας κατοίκων Θεσσαλονίκης (Γρεβενιωτών) που πέτυχαν στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χρονιάς του 2016 – 2017, καθώς και τους Γρεβενιώτες αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Παρακαλούμε πολύ για την καλύτερη ενημέρωση μας, να μας γνωστοποιήσετε τα ονόματα των παραπάνω επιτυχόντων μαθητών και διακριθέντων αθλητών στα εξής μέσα έως τις 15 Νοεμβρίου 2017:

Στο τηλέφωνο του προέδρου του συλλόγου κ. Σάκη Οικονόμου 6973384986

Με μήνυμα στο inbox της ομάδας του “Χορευτικό Τμήμα Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

Με μήνυμα στο inbox της σελίδας “Το γεφύρι της επικοινωνίας” μας στο fb Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

This entry was posted on Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, 2017 at 14:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply