Στο πλαίσιο των γαστρονομικών εκδηλώσεων της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα  από το Επιμελητήριο Κοζάνης   και ο 1ος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Οι ανερχόμενοι σεφ της Κοζάνης». Οι κριτές, μέλη της λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος ανέδειξαν νικητή τον Αρμελίν-Ερρίκο Ζέμπι, ο οποίος και κέρδισε ένα σεμινάριο μαγειρικής του Cooking Workshop Consulting. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Χάρης Βογδόπουλος με βραβείο  μια επαγγελματική στολή σεφ και τρίτη η Φωτεινή Παφίλη, υπεύθυνη μαγειρικών εκδηλώσεων στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης με βραβείο ένα μαχαίρι σεφ υψηλής ποιότητας.


Οι κριτές ήταν  ο πατήρ Επιφάνιος, η  Νανά Γκαμπούρα και ο Στέλιος Πιτένης, οι οποίοι έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στους συμμετέχοντες. Ειδικότερα ο πατήρ Επιφάνιος τους παρότρυνε να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς , χαρακτηρίζοντας όλη τη διαδικασία  ένα παιχνίδι γνώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.