Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Κώστα Μαυρομάτη, πρώην δημάρχου Πτολεμαϊδας

9 Οκτωβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Εικόνα από το http://tzokazan.blogspot.gr

Η αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά τον Κώστα Μαυρομάτη, ένα δυναμικό στέλεχός της που συνέβαλε τα μέγιστα στην έναρξη της κατασκευής του πρωτοποριακού έργου της Τηλεθέρμανσης, ενώ έβαλε τη σφραγίδα του σε πολλά ζητήματα του τόπου του.
Σε όποιο πόστο κι αν βρέθηκε ο Κώστας Μαυρομάτης, στην αυτοδιοίκηση, στην εκπαίδευση ή στον αθλητισμό, έδωσε το στίγμα του.
Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο ενός ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του πρώην Δημάρχου Πτολεμαΐδας Κώστα Μαυρομάτη.
Ο Κώστας Μαυρομάτης υπηρέτησε επί σειρά ετών την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγωνίστηκε με συνέπεια για τη λύση των ζητημάτων του τόπου από την θέση του Δημάρχου Πτολεμαΐδας, Προέδρου της ΑΝΚΟ και Προέδρου της Τοπικής Ένωσης Δήμων Ν. Κοζάνης.
Διακρίθηκε για το ήθος και την εντιμότητα του.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
Ιωάννης Βοσκόπουλος
Δήμαρχος Φλώρινας

This entry was posted on Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, 2017 at 17:09 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply