Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Σύνδεσμος  Εφέδρων  Αξιωματικών  Γρεβενών  παρουσιάζει τον κ. Ιωάννη Πέτρου στην ιστορική του ξενάγηση για την μάχη που δόθηκε στο Σπήλαιο Γρεβενών τον Μάιο του 1854 από τον Αρχηγό Επαναστάσεως Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Ζιάκα (video)

Σεπτέμβριος 14th, 2017 by Χρήστος Μίμης

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Γρεβενών παρουσιάζει τον κ. Ιωάννη Πέτρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, στην ιστορική του ξενάγηση κατά τη διάρκεια ετήσιας εκδήλωσης ΜΝΗΜΗΣ στις 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 στο Σπήλαιο Γρεβενών, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης και η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Σπηλαίου με την συμπαράσταση του Δήμου Γρεβενών, επί του πεδίου της μάχης που δόθηκε στο Σπήλαιο Γρεβενών τον Μάιο του 1854 από τον Αρχηγό Επαναστάσεως Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Ζιάκα εναντίον τουρκικών στρατευμάτων.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παπαστεργίου Β. Στέργιος Χαριζούλης Βασίλειος
Έφεδρος Υπολοχαγός Π.Ζ. Έφεδρος Λοχαγός Π.Ζ.

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 14th, 2017 at 11:35 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply