Και ενώ εκείνη λατρεύει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της στα social media, στα παιδιά της προσπαθεί να διδάξει πως «οι εικόνες δεν είναι και τόσο σημαντικές για τη ζωή».

Από τη μία βέβαια μπορεί να πει κανείς πως σαν μητέρα το μόνο που θέλει είναι προστατεύσει τα τέσσερα παιδιά της από τους κινδύνους του διαδικτύου, από την άλλη όμως οι συνεχόμενες αποκαλυπτικές αναρτήσεις της στα social media μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλει μπορεί να έχουν.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Stylist » αυτό που προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά της είναι να σέβονται τον εαυτό τους. «Θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media και μου λένε: “με αυτή τη φωτογραφία θα έχω περισσότερα like” και εγώ τους εξηγώ πως κάποιος μπορεί να τους κάνει like για λάθος λόγους και ότι μία φωτογραφία δεν είναι και τόσο σημαντική».

Βέβαια η διάσημη Γερμανίδα καλλονή άλλα λέει στα παιδιά της και άλλα κάνει, καθώς το Instagram της είναι γεμάτο με βίντεο και φωτογραφίες της από την καθημερινή της ζωή.

 

 

Με λίγα λόγια η Heidi Klum αναιρεί τον ίδιο της εαυτό.

 

Instagram/Heidi Klum

 

 

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.