Το Youtube εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2005 με ένα βίντεο για τις προβοσκίδες ελεφάντων.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί ραγδαία, με κάθε λογής βίντεο να βρίσκεται σε αυτό. Η δημοφιλής πλατφόρμα, μετά από 17 χρόνια, άλλαξε το παλιό της λογότυπο και εμφανίστηκε με καινούργιο.

Στο παλιό η λέξη «Tube» ήταν γραμμένη σε κόκκινο φόντο. Πλέον, το κόκκινο χρώμα μεταφέρθηκε μπροστά από ολόκληρη τη λέξη YouTube.

 

Οπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, το νέο λογότυπο εμφανίστηκε αρχικά σε κινητά και desktop και στη συνέχεια θα εμφανιστεί και στις υπόλοιπες εφαρμογές.

Μετά την αλλαγή, αν κάποιος χώρος είναι περιορισμένος ή ένα smartphone είναι «πλήρες», το εικονίδιο θα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αλλαγή, καθώς έχει προστεθεί αυτόματη προσαρμογή του video player ανάλογα με το μέγεθος της εικόνας, ενώ έχουν προστεθεί τα tabs Account και Library στους λογαριασμούς των χρηστών, καθώς και η δυνατότητα fast-forward ή rewind ανά 10 δευτερόλεπτα.

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.