Και έναν τραυματία

Ενας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη πριν λίγο στον νέο δρόμο Μαυραναίων – Εγνατία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, ένα ΙΧ αυτοκίνητο τύπου κλούβα, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, περίπου 60 χρονών, και κινούνταν κατά πάσα πιθανότητα προς την Εγνατία, στο 2ο χιλιόμετρο, παρέκκλινε της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των δύο και τον τραυματισμό του άλλου.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία που βρέθηκε αμέσως στο συμβάν, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβίσει τον τραυματία και να μεταφερθεί αυτός στην συνέχεια, με την βοήθεια του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Γρεβενών.
Ερευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, πραγματοποιεί το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Γρεβενών.

H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε περιοχή των Γρεβενών

Χθες (16-08-2017) το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Μαυραναίων Γρεβενών, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 70χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός αγροτεμαχίου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.