Μετά το 1ο τουρνουά, σειρά είχε το απόγευμα του Σαββάτου (12-8) το 2ο.
Για μία ακόμη χρονιά, στο Δημοτικό Στάδιο των Φιλιππαίων, δίπλα από το φιλόξενο HOTEL LEONIDAS, ο εμπνευστής των συγκεκριμένων αγώνων, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν.Γρεβενών και Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παλάσκας, κατάφερε να συγκεντρώσει παιδιά μέχρι 16 χρονών από κοινότητες του ορεινού τμήματος των Γρεβενών, για να γνωριστούν και στη συνέχεια να αγωνιστούν σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι κοινότητες Δοτσικό, Μεσολούρι, Περιβόλι, Πολυνέρι, Πρόσβορο, Σαμαρίνα, Σμίξη και Φιλιππαίοι,

Ο Κώστας Παλάσκας, είχε για μία ακόμη χρονιά την στήριξη του Δήμου Γρεβενών, της ΕΠΣ Γρεβενών, την βοήθεια εθελοντών αλλά και τους Προέδρους των κοινοτήτων που συμμετείχαν.

Ο ίδιος αναφερόμενος στους συγκεκριμένους αγώνες, ευχήθηκε να ενταχθούν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου, να γίνουν τριήμεροι, και να μετέχουν παιδιά απ όλη τη Δυτική Μακεδονία:

Ο…Τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Σαμαρίνας:


Ο Πρόεδρος της Σαμαρίνας Γιάννης Λυγούρας:

Παρόντες από την πλευρά του Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Πέτρου, Τέγος Καλόγηρος και Ζήσης Κιάκας και ο Πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ, δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μίχος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του Πολυνερίου που κέρδισε στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα του Περιβολίου με σκορ 1-0.


Εικόνες με μεγαλύτερη ανάλυση στον ΑΕΤΟ.


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1570793329661767.1073742027.110740329000415&type=1&l=6a07852818

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.