Καλοκαιρινές διακοπές δίχως μαγιό δεν νοούνται!

Ολόσωμο, μπικίνι, στράπλες, αθλητικό, με ή χωρίς «καυτά» ή ψηλά κοψίματα στους γοφούς . Μονόχρωμο, με polka dots ή prints και εκκεντρικά σχέδια. Μίνιμαλ, ρομαντικό, μοντέρνο, αποκαλυπτικό, σέξι ή χαριτωμένο. Το μαγιό είναι από μόνο του ένα fashion κομμάτι, που απογειώνει τις εμφανίσεις μας στην παραλία και τα pool bars και κάνει το δικό του statement, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η διαδικασία της επιλογής εκείνου που θα κολακεύει τη σιλουέτα μας ξεκινά από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καλοκαιριού, από τη στιγμή που οι εταιρείες θα λανσάρουν τις πρώτες τους συλλογές και σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ακόμα πιο απαιτητική βέβαια είναι η προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του κατά τη διάρκεια των διακοπών και γιατί όχι να εξασφαλίσουμε, ότι θα το έχουμε στη βαλίτσα μας και την επόμενη χρονιά.

 

  • Απέφυγε τον ήλιο μετά το πλύσιμο

Ο καλύτερος τρόπος αλλά και τόπος για να στεγνώσει το μαγιό, χωρίς να αλλοιωθούν οι ίνες του και να σπάσουν είναι ένα σκιερό μέρος είτε στο εσωτερικό του σπιτιού είτε στη βεράντα. Αυτό προστατεύει και από την πιθανότητα να χάσει το χρώμα του.

Extra tips:

  • Μην μουλιάζεις ποτέ το μαγιό σου σε λεκάνη για όλη τη νύχτα.
  • Πρόσεχε τους λεκέδες που είναι πιθανό να δημιουργηθούν από σκουριά επάνω στο μαγιό.
  • Μην κάθεσαι σε τραχιές επιφάνειες όταν φοράς το μαγιό, γιατί αυτές ίσως γδάρουν το ύφασμα και δημιουργήσουν ελάττωμα.
  • Αν θέλεις να βάλεις το μαγιό στο πλυντήριο, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε μαλακτικό ρούχων και να επιλέξεις το ελαφρύ πρόγραμμα.

 

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.