Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ σήμερα, 4 Ιουνίου 2017, Κυριακή της Πεντηκοστής, λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κηπουριού και χοροστάτησε στον Εσπερινό της Γονυκλισίας. Ο Σεβασμιώτατος μετά το τέλος του Εσπερινού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του χωριού στο κέρασμα προσφέρθηκε.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ιερούργησε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ι. Ναού Αγίας Κυριακής, στο χωριό Σιταράς Γρεβενών, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, ημέρα εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής.
Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο, ο οποίος επί σαρανταοκτώ χρόνια διακονεί το ιερό θυσιαστήριο.
Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε κέρασμα από τους κατοίκους του χωριού και συνομίλησε μαζί τους, έχοντας μάλιστα και ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα .

Δείτε εικόνες και από τις δύο εκδηλώσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.