Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Eurobank κατήγγειλε δάνειο της Ναυτεμπορικής ύψους 6,5 εκατ. ευρώ

9 Ιουνίου, 2017 by Σταματίνα

Στην καταγγέλια της σύμβασης δανείου προς την Ναυτεμπορική προχώρησε η Eurobank.

Η Τράπεζα με την καταγγελία της σύμβασης κάνει άμεσα απαιτητό ληξιπρόθεσμη συνολική οφειλή ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Ναυτεμπορική.

Με ανακοίνωσή της προς το επενδυτικό κοινό η Ναυτεμπορική ενημέρωνει  ότι η πιστώτρια τράπεζα Eurobank κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθιστώντας το συνολικό οφειλόμενο ποσό 6.506.899,82 ευρώ ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καλώντας ταυτόχρονα την εταιρεία όπως καταβάλει το συνολικό αυτό ποσό αμέσως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η εταιρεία Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ-Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ (στο εξής η «Εταιρεία») κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του Ν.3340/2005, της υπ’αριθμ.3/347/12.7.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η πιστώτρια τράπεζα EUROBANK ERGASIAS ΑΕ κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της Εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθιστώντας το συνολικό οφειλόμενο ποσό 6.506.899,82 ευρώ ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καλώντας ταυτόχρονα την Εταιρεία όπως καταβάλει το συνολικό αυτό ποσό αμέσως.

Η Εταιρεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια  ώστε η διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με την πιστώτρια Τράπεζα να καταλήξει σε λύση ικανοποιητική και για τα δύο μέρη».

iefimerida

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2017 at 17:01 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply