Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών» : Η νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής επιθυμούμε να μας βρει έτοιμους και ανταγωνιστικούς…

8 Ιουνίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Καλούμε όποιον θέλει να στρατευθεί στο δύσκολο αγώνα μας να δηλώσει άμεσα με όποιον τρόπο επιθυμεί το ενδιαφέρον του για την ομάδα
Το Δ. Σ. του «Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών», μετά από συνεδρίασή του ανακοινώνει τα εξής: Κάνοντας την αποτίμηση της αγωνιστικής χρονιάς 2016-2017 την κρίνει απόλυτα πετυχημένη. Η ομάδα μας κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και κυπελλούχος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Γρεβενών και να κερδίσει επάξια την απ’ ευθείας άνοδό της στη Γ’ Εθνική.

Αισθάνεται λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρωτομάστορα της επιτυχίας, τον προπονητή μας Χρήστο Λάλλο και τους συνεργάτες του, ιδιαίτερα δε τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι, κόντρα στις αντικειμενικές και υποκειμενικές δυσκολίες, απέδειξαν ότι πανάξια κατέκτησαν όλες τις διοργανώσεις και αποτελούν άξιους συνεχιστές της πορείας της πιο ιστορικής ομάδας της περιοχής μας.

Επίσης νιώθουμε περήφανοι που για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, ιδρύθηκε και λειτούργησε τμήμα Ακαδημιών, δείχνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι προτεραιότητά μας αποτελεί η παραγωγική διαδικασία ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών, και όχι η δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων χωρίς συνέχεια και συνέπεια.

Η νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής επιθυμούμε να μας βρει έτοιμους και ανταγωνιστικούς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις της ψηλότερης κατηγορίας.

Ξεκάθαρη φιλοσοφία του Δ.Σ. αποτελεί η δημιουργία μιας ομάδας που και τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο θα στηριχτεί σχεδόν αποκλειστικά σε αθλητές από το Νομό μας, νέους στην πλειοψηφία τους, που θα αγωνίζονται για το μεγαλείο της ομάδας μας και θα μπορούν μέσα από συλλογικό πνεύμα να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να ανδρωθούν αγωνιστικά. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις αμέσως προσεχείς ημέρες να βρούμε τους οικονομικούς πόρους για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αδήριτες ανάγκες του νέου πρωταθλήματος.

Δεσμευόμαστε ότι τα όποια αποτελέσματα των προσπαθειών μας θα τα καταθέσουμε ενώπιον μιας Γενικής Συνέλευσης των μελών και φίλων του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον τρέχοντα Ιούνιο, μετά το πέρας των σχετικών συζητήσεων με φορείς και ιδιώτες που θα μπορούσαν να συνδράμουν στο εγχείρημα. Για το σκοπό αυτό καλούμε όποιον θέλει να στρατευθεί στο δύσκολο αγώνα μας να δηλώσει άμεσα με όποιον τρόπο επιθυμεί το ενδιαφέρον του για την ομάδα.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2017 at 09:43 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply