30 αστυνομικοί έκαναν σεξ με μια ανήλικη ιερόδουλη και της έδιναν συμβουλές: πώς να γίνει «καλύτερη» και πού θα γίνει η επόμενη έφοδος του τμήματος Ηθών.

Ένας μάλιστα ήθελε να γίνει προαγωγός της. Η Jasmine ήταν μόλις 16 ετών…

Τώρα η νεαρή γυναίκα θα λάβει ως αποζημίωση ένα εκατομμύριο δολάρια απ’ τον δήμο του Όκλαντ στην Καλιφόρνια.

Η πορνεία απαγορεύεται σ’ αυτή την αμερικανική Πολιτεία και ακόμη κι οι πελάτες διώκονται ποινικά. Εκτός κι αν είναι αστυνομικοί…

H Jasmine Abuslin εργαζόταν με το ψευδώνυμο Celeste Guap

Η υπόθεση της Jasmine Abuslin (19 ετών σήμερα) και της ένστολης πελατείας της βγήκε στο φως επειδή η νεαρή γυναίκα εξοργίστηκε μ’ έναν απ’ τους αστυνομικούς.

Τον Αύγουστο του 2015 είχε προσπαθήσει να φύγει από μια κλινική απεξάρτησης ναρκωτικών στη Φλόριντα. Σ’ ένα ξέσπασμα οργής δάγκωσε έναν απ’ τους υπαλλήλους και συνελήφθη. Τότε ζήτησε τη βοήθεια ενός απ’ τους πελάτες της, αλλά όταν ο αστυνομικός Μπρένταν Ο’ Μπράιαν αγνόησε το τηλεφώνημά της, εκείνη τον απείλησε ότι θα αποκαλύψει τα πάντα.

Ο αστυνομικός Μπρένταν Ο’ Μπράιαν, που έβαλε τέλος στη ζωή του

Λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του. Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ με την ανήλικη κοπέλα, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του. Όταν πλέον ξέσπασε το σκάνδαλο η Abuslin μίλησε στα ΜΜΕ για την υπόθεσή της και μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε μήνυση στο δήμο του Όκλαντ διεκδικώντας 66 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την «σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης».

Η Abuslin είπε ότι έμπλεξε στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα απ’ την ηλικία των 12 κι ότι ήταν 16 ετών όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ μ’ έναν αστυνομικό. Και να σκεφθεί κανείς ότι η μητέρα της εργάζεται στο αστυνομικό τμήμα του Όκλαντ.

Μόνον τρεις αστυνομικοί την πλήρωναν με μετρητά, όπως καταγγέλλει. Οι υπόλοιποι της έδιναν αλκοόλ, τρόφιμα ή πληροφορίες για το πότε και πού θα γίνει η επόμενη έφοδος του Τμήματος Ηθών. Ένας αστυνομικός, μάλιστα, έκανε τον προαγωγό της. Της νοίκιασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και της έδινε συμβουλές για την ένδυσή της, ώστε να προσελκύει περισσότερους πελάτες.

Ο αστυνομικός Μπράιαν Μπέντον έδινε πληροφορίες στην κοπέλα για το πού και πότε θα κάνει εφόδους το Τμήμα Ηθών του Όκλαντ

Οι περισσότεροι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή μαζί της μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί μηνύσεις σε επτά αστυνομικούς για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης πόρνης. Τρία ανώτερα στελέχη της αστυνομίας του Όκλαντ αναγκάστηκαν να παραιτηθούν. Το τμήμα αυτό βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο σκληρής κριτικής, την τελευταία φορά λόγω ρατσιστικών μηνυμάτων που αντάλλασσαν μεταξύ τους τα όργανα της τάξης.

Η δήμαρχος του Όκλαντ, Libby Schaaf συνέκρινε τους αστυνομικούς του τμήματος με μια macho αδελφότητα και υποσχέθηκε να φέρει την κάθαρση.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε προχθές αποζημίωση ύψους 989.000 δολαρίων για την Jasmin Abuslin – απόφαση που την χαροποίησε ιδιαίτερα, όπως φαίνεται κι απ’ τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook.

H κοπέλα λέει ότι θέλει τώρα να κάνει μια νέα αρχή, να φροντίσει την κόρη της και να ασχοληθεί με την προστασία των αδέσποτων ζώων.

 

iefimerida

 

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.