Εγινε και αυτό: Στον Δήμο Βοΐου περιήλθε για πρώτη φορά η προεδρία του Συνδέσμου Ύδρευσης Γρεβενών και Κοινοτήτων μετά από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου, μεταξύ των μελών του ΔΣ που απαρτίζεται από τρεις δημοτικούς συμβούλους των Γρεβενών και δύο του Βοΐου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm, μετά από πρόταση του απερχόμενου προέδρου του συνδέσμου Ιωάννη Παπαδόπουλου, του οποίου η θητεία είχε λήξει, πρόεδρος ανέλαβε ο Γεώργιος Τσαρτσαμπαλίδης από τη Νεάπολη Κοζάνης ο οποίος υπερψηφίσθηκε εκτός από τον Ι. Παπαδόπουλο και από τον έταιρο δημοτικό σύμβουλο Βοΐου Ηλία Σίμο, σε αντίθεση με τον Γρεβενιώτη υποψήφιο αντιδήμαρχο Ζήση Κιάκα ο οποίος υποστηρίχθηκε μόνο από τον δημοτικό σύμβουλο Γρεβενών Χρήστο Βάιο.

Κατόπιν, την αντιπροεδρία του Συνδέσμου ανέλαβε ο Ι. Παπαδόπουλος έχοντας τη στήριξη των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Βοΐου.

Να θυμίσουμε ότι στην ιδιοκτησία του Συνδέσμου ανήκουν οι δύο κλάδοι ύδρευσης που τροφοδοτούν με νερό την πόλη και αρκετούς οικισμούς των Γρεβενών καθώς και κάποιους του Δήμου Βοΐου.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα νέα γραφεία του Συνδέσμου, που παραχωρήθηκαν πρόσφατα στο Διοικητήριο των Γρεβενών, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Σημανδράκου και σχετική έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.