Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ενωση Κεντρώων: H κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015

30 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

«H κυβέρνηση απειλεί, αντιφάσκει και δημιουργεί κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους.

«Στην διπλωματία ότι μια χώρα ζητάει κάτι προετοιμάζει το έδαφος και έχει περίπου πάρει την σύμφωνη γνώμη των άλλων χωρών. Μόνο έτσι έχει αποτέλεσμα. Ο κ. Τσίπρας ανέβασε τους τόνους για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση χωρίς να έχει πάρει εγγυήσεις από την Ευρώπη ότι θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Ελλάδος. Έτσι οδηγούμαστε σε εθνική ήττα. Τώρα η κυβέρνηση απειλεί, αντιφάσκει, δημιουργεί ατμόσφαιρα ακόμη μεγαλύτερης ήττας», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων και συνεχίζει: «Το να λένε όλοι οι υπουργοί του κ. Τσίπρα ότι εκβιάζονται από τους Ευρωπαίους, ούτε έξυπνο είναι, ούτε φρόνιμο, γιατί αυξάνει το χάσμα ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου».

Όπως τονίζει η Ένωση Κεντρώων ζητάει «από καιρό σύγκλιση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών». «Η κυβέρνηση διστάζει. Τι περιμένει να ξαναζήσουμε κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015; Και αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι είναι εκβιαστές που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα; Ωστόσο, είναι λάθος της ΝΔ που δεν συμβάλλει στο να εξευρεθεί κοινά αποδεκτή λύση», καταλήγει.

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 30 Μαΐου, 2017 at 20:49 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply