Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παγκόσμιος ο Γρεβενιώτης Μίλτος Τεντόγλου στα 37α Παπαφλέσσεια – Δείτε όλα τα αποτελέσματα

27 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Τα Παπαφλέσσεια ευννοούν τους άλτες και ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε και πάλι μεγάλη επίδοση για να πιάσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Ο έφηβος πρωταθλητής από τα Γρεβενά, είχε άλμα στα 8.16μ. (+1,7) που είναι η δεύτηρη καλύτερη επίδοση της καριέρας του, αλλά το κυριότερο, είναι ένα εκατοστό πάνω από το όριο (8.15μ.) για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου τον ερχόμενο Άυγουστο.

Πριν όμως από αυτό, υπάρχει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των εφήβων, με τον Τεντόγλου να φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο. Το 8.16μ. που σημείωσε πριν από λίγο στην Καλαμάτα είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο πίσω από το 8.19μ του Κουβανού Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία και το 8.18μ του Κινέζου Γιουχάι Σι αλλά απέχει αρκετά από το 7.58μ. του Μπιορν Όλε Κλεν (Γερμανία) που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση για έφηβο στην Ευρώπη. Ο Τεντόγλου είναι πλέον το 12ο μέλος της Εθνικής ομάδας για το Λονδίνο και από ότι φαίνεται έχει τσεκάρει και τη θέση για το Λιλ.

sportsfeed

loading…


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

This entry was posted on Σάββατο, 27 Μαΐου, 2017 at 21:09 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply