Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτό το site σε βοηθά να ταξιδεύεις δωρεάν σε όλο τον κόσμο -Με έναν όρο: να προσέχεις κατοικίδια

25 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Αν αγαπάς να περνάς την ώρα σου μαζί με κατοικίδια και ταυτόχρονα είσαι λάτρης των ταξιδιών, τότε σου βρήκαμε την ιδανική δουλειά.

Από γαλλικές αγροικίες, τις πολυτελείς βίλες δίπλα στην θάλασσα στην Αυστραλία, αλλά και στα αρχοντικά σπίτια στην Καλαμάτα, ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζητούν άτομα που τα μπορούν να προσέχουν τα ζωάκια τους, όσο αυτοί θα λείπουν.

Κι επειδή, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να βρεις άτομο που να αφιερώνει μερικέςώρες την μέρα, έτσι ώστε να προσέχει το κατοικίδιό σου, τον ρόλο αυτόν τον έχει αναλάβει η εταιρία Trusted Housesitters.

Η ιδέα είναι απλή. Η εταιρία φέρνει σε επαφή τα άτομα με κατοικίδια που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να τα πάρουν μαζί τους, με όσους είναι πρόθυμοι να τα φροντίσουν, ανακαλύπτοντας έτσι διάφορα μέρη ανά τον κόσμο.

Ουσιαστικά, όσοι προθυμοποιηθούν να το κάνουν αυτό θα μπορούν να μείνουν στο σπίτι των ιδιοκτητών χωρίς να πληρώσουν την διαμονή, ενώ από την άλλη οι ιδιοκτήτες δεν θα πληρώσουν μία περιουσία για κάποιον που θα πρόσεχε το κατοικίδιό τους επί πληρωμή.

Σημαντικό ρόλο για όσους αποφασίσουν να κάνουν κάτι τέτοιο είναι να δημιουργήσουν μία καλή εντύπωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Trusted Housesitters, μιας και η βαθμολογία από προηγούμενες δουλειές παίζει σημαντικό ρόλο στο να επιλεγεί κάποιος.

Αν η πρόταση να ακούγεται αρκετά πρωτότυπη, τότε σίγουρα θα πειστείς όταν δεις τα τριώροφα αρχοντικά σπίτια σε Γαλλία, Βρετανία και Καναδά, Πορτογαλία κ.α.

Μάλιστα, υπάρχουν και άτομα στην Ελλάδα που ζητούν φιλόζωους μέσω της συγκεκριμένης εταιρίας, με αυτό το σπίτι στη Γιάλοβα Μεσσηνίας να είναι ιδανική επιλογή για όποιον αγαπάει τα κατοικίδια και θέλει ταυτόχρονα να ανακαλύψει τις ομορφιές του τόπου μας.

 

 

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 25 Μαΐου, 2017 at 22:55 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply