Το Star-fm.gr, έλαβε την παρακάτω επιστολή του Ιερέα Αβραάμ Μιχαηλίδη, και την δημοσιεύει αυτούσια:

Απάντηση σε δημοσίευμα ηλεκτρονικής σελίδας
Με το να βγάζετε ανακοινώσεις και αναρτήσεις σε Μ.Μ.Ε. και ηλεκτρονικές σελίδες, δεν λύνεται το θέμα που ανέκυψε.

Οι συνεχείς ανακοινώσεις δείχνουν την μεγάλη ανησυχία κάποιων για την πραγματική αλήθεια.

Είναι πραγματικά τραγικό και πέραν κάθε φαντασίας να ισχυρίζονται κάποιοι ότι ο Μητροπολίτης μας έκλεψε τα ιερά σκεύη και ότι στην συνέχεια τα αντικατέστησε με άλλα. Επειδή από το 2004 που λειτουργώ στο Κληματάκι σαν ιερέας γνωρίζω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, μπορώ μετά απολύτου βεβαιότητας να πω ότι τα τρία ιερά σκεύη είναι αυτά που υπήρχαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και τώρα φυλάσσονται στο Σκευοφυλάκιο της Ι.Μητρόπολης Γρεβενών (ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν βούληση του Μητροπολίτη να επιστραφούν).


Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε, σχετικά με το εντελώς ψεύτικο απόσπασμα από το δημοσίευμα: «ο δεσπότης ενήργησε τιμωρητικά και εκβιαστικά, αφού δεν υπάρχει πλέον παπάς και ο μέχρι πρότινος παπά-Αβραάμ παραιτήθηκε ή υποχρεώθηκε να παραιτηθεί» .

Καμιά σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα!

Η συμπεριφορά κάποιων που με το ¨έτσι θέλω¨ έβαλαν κυριολεκτικά «λουκέτο»- άλλαξαν τις κλειδαριές, εδώ και ένα χρόνο περίπου, σε όλες τις εκκλησίες του Κληματακίου Γρεβενών (παράνομα και αντικανονικά, γεγονός που έχει και ποινικές ευθύνες), ανάγκασαν με τη συμπεριφορά τους να παραιτηθούν οι νέοι εκκλησιαστικοί επίτροποι. Και αφού δεν υπάρχει Εκκλησιαστικό Συμβούλιο παραιτήθηκα κι εγώ από τα εφημεριακά μου καθήκοντα αφού η διοίκηση της ενορίας δεν μπορεί να ασκηθεί με νόμιμο τρόπο, για να προστατέψω τον εαυτό μου από κάθε κακόβουλη διάθεση.

Ο ιερέας
Αβραάμ Μιχαηλίδης

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.