Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση να αφήσει τους λαϊκισμούς και να πει τα πράγματα όπως είναι στον πολίτη

21 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

«Το χρέος είναι μεγάλο πρόβλημα για μας, αλλά δεν είναι το μείζον», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας ότι οι οριστικές αποφάσεις για το θέμα θα έρθουν το 2018.

«Καλό θα είναι να αφήσει η κυβέρνηση τους λαϊκισμούς και να πει τα πράγματα όπως είναι στον πολίτη», τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στους Κορυσχάδες, Ευρυτανίας, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 73 χρόνια από τη σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδωράκη

«Τα μέτρα έχουνε ψηφιστεί. Οι αποφάσεις έχουμε παρθεί, τα αντίμετρα υπάρχουν. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το χρέος .Το ξέρουμε, βασανιζόμαστε όλοι, αλλά νομίζω ότι οι οριστικές αποφάσεις για το χρέος θα έρθουν το 2018 και θα αφορούν όλη την ευρωζώνη και όχι μόνο την Ελλάδα.

Καλό θα είναι να αφήσει η κυβέρνηση τους λαϊκισμούς και να πει τα πράγματα όπως είναι στον πολίτη. Το χρέος είναι μεγάλο αλλά δεν είναι το μείζον για την καθημερινότητα του. Το μείζον για την καθημερινότητα του είναι η προσπάθεια όλων μας για δουλειές, δουλειές, δουλειές».

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 21 Μαΐου, 2017 at 19:12 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply