Την “επαναλειτουργία” του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, ζήτησαν την Τετάρτη, τα μέλη που

συγκεντρώθηκαν στην Γενική συνέλευσή του, που πραγματοποιήθηκε (και με την συμβολή του Επιμελητηρίου Γρεβενών) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

Τα 35 από τα 200 μέλη του συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για την σημερινή συνέλευση,  ενημερώθηκαν για τις οφειλές του Συλλόγου που κατά πολλούς αγγίζουν τις 17.000€. Ποσά που αφορούν χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων (2009) και έχουν να κάνουν (κυρίως) με πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν από την ΔΟΥ.

Για να επαναδραστηριοποιηθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, θα πρέπει κατ αρχήν να διευθετήσουν τα χρέη και στην συνέχεια να προχωρήσουν σε εκλογές.

Η επόμενη, καθοριστική συγκέντρωση, ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, όπου οι διοργανωτές ευελπιστούν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 100 + 1 εμπόρους των Γρεβενών. Σε διαφορετική περίπτωση, οι εξελίξεις θα είναι άσχημες για τον Σύλλογο…

Δείτε ένα απόσπασμα από την συγκέντρωση:



Ο Πρόεδρος της προηγούμενης διοίκησης Κώστας Δημάδης:


Εικόνες στον ΑΕΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.