Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || “Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών πρέπει να επανα δραστηριοποιηθεί” (εικόνες+video)

Μάιος 18th, 2017 by Χρήστος Μίμης

Την “επαναλειτουργία” του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, ζήτησαν την Τετάρτη, τα μέλη που

συγκεντρώθηκαν στην Γενική συνέλευσή του, που πραγματοποιήθηκε (και με την συμβολή του Επιμελητηρίου Γρεβενών) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

Τα 35 από τα 200 μέλη του συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για την σημερινή συνέλευση,  ενημερώθηκαν για τις οφειλές του Συλλόγου που κατά πολλούς αγγίζουν τις 17.000€. Ποσά που αφορούν χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων (2009) και έχουν να κάνουν (κυρίως) με πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν από την ΔΟΥ.

Για να επαναδραστηριοποιηθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, θα πρέπει κατ αρχήν να διευθετήσουν τα χρέη και στην συνέχεια να προχωρήσουν σε εκλογές.

Η επόμενη, καθοριστική συγκέντρωση, ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, όπου οι διοργανωτές ευελπιστούν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 100 + 1 εμπόρους των Γρεβενών. Σε διαφορετική περίπτωση, οι εξελίξεις θα είναι άσχημες για τον Σύλλογο…

Δείτε ένα απόσπασμα από την συγκέντρωση:Ο Πρόεδρος της προηγούμενης διοίκησης Κώστας Δημάδης:


Εικόνες στον ΑΕΤΟ

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 18th, 2017 at 00:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply