Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θάνος Τζήμερος στον Star-fm: “Την Χρυσή Αυγή την έκαναν “μάγκα” τα κόμματα” … audio

Μάιος 18th, 2017 by Χρήστος Μίμης

Στον Star-fm μίλησε ο ο Πρόεδρος τής “Δημιουργία Ξανά!” Θάνος Τζήμερος, με αφορμή την επίσκεψή του στην Μακεδονία.

Ο κ.Τζήμερος μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για τον Ηλ.Κασιδιάρη και Ν.Δένδια, για την πιθανή συνεργασία του με την Νέα Δημοκρατία, για την Παιδεία όπου είναι υπέρ της Άρσης της Ασυλίας, για τις επιχειρήσεις, για την Χρυσή Αυγή: “Την Χρυσή Αυγή την έκαναν “μάγκα” τα κόμματα” …
Ακούστε όλη την συνέντευξη:


Αρχείο mp3

To Πρόγραμμα των επισκέψεων

Ειδικότερα:
Ο Πρόεδρος τής “Δημιουργία Ξανά!” Θάνος Τζήμερος θα βρίσκεται το Σάββατο 20 Μαΐου στις 11:30 στην Έδεσσα στο καφέ “Ψηλός Βράχος”, όπου θα συναντηθεί με φίλους του κόμματος και στην Κοζάνη στις 18:00 στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία (θα ακολουθήσει συζήτηση) με θέμα:
«Ως Πότε Θα Πυροβολούμε την Ανάπτυξη;»
Ο κ. Τζήμερος θα παρουσιάσει πόσο εύκολο είναι η χώρα να ανακάμψει αλλά και πόσο αδύνατο είναι αυτό όσο οι κρατιστές κυβερνούν το τελευταίο σοβιετικό μόρφωμα της Ευρώπης. «Την ανάπτυξη τη φέρνει ο επενδυτής. Κανένας άλλος. Αυτός δεν χρειάζεται το κράτος. Χρειάζεται να σταματήσει το κράτος να τον καταδιώκει. Τι κάνουν τα κράτη που ευημερούν; Γιατί δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο;» μερικές από τις επισημάνσεις που αναμένονται στην ομιλία του Προέδρου της Δημιουργίας.

Την Κυριακή 21 Μαΐου στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Royal Hotel στις 19:00, ο Θάνος Τζήμερος θα παρουσιάσει τους στόχους και τις θέσεις της Δημιουργίας για την ανάπτυξη και ο Βασίλης Πανίδης, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου. την Περιφερειακή Οργάνωση της Δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με φίλους και μέλη.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 18th, 2017 at 10:40 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply