Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Apple θα αποσύρει από την αγορά το iPad Mini

18 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Το iPad Mini δεν έχει υποστεί καμία ενημέρωση για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πηγές αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει διότι οι άνθρωποι της Apple σκέφτονται να το αποσύρουν από την αγορά.

Οι ίδιες πηγές θεωρούν πως αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα του ότι τα μεγάλα κινητά της Apple, και τα ελαφρύτερα και λεπτότερα iPads, έχουν αποκτήσει πολλή μεγαλήτερη απήχηση στο αγοραστικό κοινό.

Η Apple την παρούσα στιγμή προσφέρει μόνο μία έκδοση του iPad Mini -που σε αυτό το σημείο θεωρείται αρκετά παλιά-, ενώ επίσης έχει διαθέσιμη προς πώληση μια μεγαλύτερη έκδοση του ίδιου τάμπλετ που είναι κιόλας φθηνότερη.

Όλα αυτά σηματοδοτούν ότι το πιθανότερο είναι η Apple να προβεί στην διακοπή της κυκλοφορίας του iPad Mini, σύμφωνα αναφορά που έκανε το BGR.

Η αναφορά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε σκοπεύει η πολυεθνική εταιρεία να διακόψει την κυκλοφορία του τάμπλετ, όυτε αν θα υπάρξει μείωση της τιμής του έως ότου να εξαντληθεί.

iefimerida

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 18 Μαΐου, 2017 at 19:39 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply