Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λαφαζάνης: Ηρθε το 4ο καταστροφικό, πραξικοπηματικό, μνημόνιο

15 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Επίθεση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών εξαπολύει ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και κάνει λόγο για τέταρτο καταστροφικό πραξικοπηματικό μνημόνιο.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση «επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δει φως διεξόδου μέσα στην γερμανική φυλακή της ευρωζώνης, στη νεοφιλελεύθερη ΕΕ και με πολιτικές αποικιοποίησης που υπηρετούν μια διαπλεκόμενη ολιγαρχία».

Ο κ. Λαφαζάνης προσθέτει ότι «σήμερα γύρω από ένα πρόγραμμα ακύρωσης των μνημονίων, τερματισμού της λιτότητας, στήριξης μισθών και συντάξεων, εθνικοποίησης των τραπεζών, διαγραφής του χρέους, μπορεί με την στήριξη του λαού να ανοίξει ένας απόλυτα ρεαλιστικός και εφικτός δρόμος ανάκαμψης, ανόρθωσης, ασφάλειας και ανεξαρτησίας της χώρας».

Καταλήγοντας καλεί σε εξέγερση τον ελληνικό λαό για να μην περάσει το τέταρτο μνημόνιο. «Κανένας στον καναπέ! Τέρμα στην απογοήτευση, τέρμα στη μοιρολατρία και στο τίποτα δεν γίνεται. Η χώρα έχει εναλλακτική λύση. Μην περιμένουμε σωτήρες», υπογραμμίζει.

«Τούτες τις ώρες όλες ανεξαιρέτως οι ριζοσπαστικές δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις χρειάζεται, πέρα από διαφορές, να ενωθούν ως μια γροθιά σε ένα μεγάλο μέτωπο ανατροπής των μνημονίων και προοδευτικής ανορθωτικής πορείας. Δεν περισσεύει κανένας», τονίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ 

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 15 Μαΐου, 2017 at 20:51 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply