Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενα: “Κόντρα” με ανακοινώσεις Γ.Σ.Γρεβενών και ΑΣΤΕΡΑ για την πρώτη θέση της βαθμολογίας στις Παγκορασίδες της ΕΣΠΕΜ…

15 Μαΐου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα του Αστέρα, πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας στις Παγκορασίδες της Ενωσης Σωματείων ΠΕτοσφαίρισης Μκακεδονίας. (Η είδηση εδώ).

Στην συνέχεια, το αθλητικός site volleyland.gr γράφει:

«Βιάστηκε» να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα ο Αστέρας Γρεβενών!

Η ομάδα των παγκορασίδων του συλλόγου Αστέρας Γρεβενών νίκησε 3-0 την αντίστοιχη του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών στο ΔΑΚ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και μετέτρεψε την πρωτιά του ομίλου, σε φιέστα τίτλου(!), με πανηγύρια, απονομές μεταλλίων και κυπέλλου από τον Αντιδήμαρχο Γρεβενών Μάνθο Αδάμου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκο, χωρίς ουσιαστικά να έχει κατακτήσει τον τίτλο!

Ο τελευταίος θα κριθεί κανονικά από το φάιναλ φορ που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που είναι η ΕΣΠΕΜ.

Η κίνηση αυτή του Αστέρα να πανηγυρίσει προκαταβολικά και πρόωρα ένα τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ακόμη, προκάλεσε την οργή των υπόλοιπων σωματείων όπως είναι ο ΓΣ Γρεβενών, ο οποίος θα κάνει καταγγελία διαμαρτυρίας στην Ένωση και θα ζητήσει από τον πρόεδρο Δημητριάδη Πυθαγόρα, να καλέσει για εξηγήσεις τον Αστέρα για αυτή την πρωτοφανή κίνηση του και τις λάθος εντυπώσεις που δημιούργησε.


Και έρχεται τώρα να απαντήσει, σε όλα τα παραπάνω  ο Αστέρας Γρεβενών:

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανάρτηση του volleyland, στην οποία επιχειρείται μια πρωτοφανής αλλοίωση της αλήθειας. Στην ειρωνική αυτή ανάρτηση, στην οποία κατηγορείται ο σύλλογος του Αστέρα Γρεβενών για « βιασύνες» και φιέστες έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

  • Ο Αστέρας Γρεβενών δεν βιάστηκε καθόλου να πανηγυρίσει. Πανηγύρισε την κατάκτηση της πρωτιάς στον  Γ’ όμιλο Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ και τίποτε περισσότερο. Όποιος αμφισβητεί την κατάκτηση της πρώτης αυτής θέσης ας μπει στην επίσημη σελίδα της ΕΣΠΕΜ, όπου καταχωρείται επίσημα η βαθμολογία των ομάδων και ας δει τις βαθμολογίες όλων των ομάδων που συμμετέχουν για του λόγου το αληθές.
  • Η «φιέστα» που διοργανώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με το Γ.Σ Γρεβενών, και η απονομή μεταλλίων στις αθλήτριες του συλλόγου, έγινε με πρωτοβουλία του σωματείου για να τιμήσει την προσπάθεια των αθλητριών για τη- κατά τη γνώμη μας- μεγάλη τους επιτυχία εφόσον μιλάμε για ένα νεοσύστατο σύλλογο με παρουσία μόνο τριών ετών στα τοπικά πρωταθλήματα. Προφανώς ενοχλήσαμε κάποιους. Ζητάμε συγγνώμη.
  • Οι αθλήτριες μας και η προαγωγή του αθλήματος είναι τα μόνα πράγματα που ενδιαφέρουν το σύλλογό μας. Αυτός ήταν εξαρχής ο λόγος δημιουργίας του συλλόγου μας. Όταν λοιπόν κρίνουμε ως σύλλογος ότι πρέπει να επιβραβεύσουμε ηθικά τις αθλήτριες μας θα το κάνουμε, χωρίς να ζητήσουμε την άδεια κανενός.
  • Όσο για τον ισχυρισμό ότι ακόμα δεν έχει διεξαχθεί ο τελικός του final four,να διευκρινίσουμε ότι στην ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος  των Παγκορασίδων με αριθμό πρωτοκόλλου  403/18-10-2016 από την ΕΣΠΕΜ , δεν περιλαμβανόταν η διεξαγωγή του. Παρακαλούμε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να διαβάζουν καλύτερα τις προκηρύξεις πριν προβούν σε καταγγελίες. Ακόμη όμως και εάν τελικά γίνει πρόκειται για  κάτι εντελώς ξεχωριστό και δεν αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στον οποίο διαγωνιστήκαμε. Έτερον εκάτερον.
  • Εάν ο σύλλογός βιάστηκε να πανηγυρίσει, κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να εκδηλώσουν την εμπάθεια τους, απειλώντας μάλιστα και με καταγγελίες .Όσο και να προσπαθήσουν να υποτιμήσουν την επιτυχία μας, είναι πλέον αναμφισβήτητο γεγονός και είναι ντροπή  σε τοπικό επίπεδο αντί να χαιρόμαστε για την επιτυχία των κοριτσιών μας , να προσπαθούμε να δημιουργούμε εντυπώσεις και να μειώνουμε τις προσπάθειές τους και τη χαρά τους. Για έναν «κλάδο ελαίας» αγωνίζονται και τίποτα περισσότερο.
  • Το ήθος των ανθρώπων που απαρτίζουν ένα σύλλογο φαίνεται όταν αποδέχονται τις ήττες τους και παραβρίσκονται στο γήπεδο για να στηρίξουν τις αθλήτριές τους όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Η παρούσα ανάρτηση θα κοινοποιηθεί και στην ιστοσελίδα του volleyland, η οποία προέβη στην δημοσίευση αυτής της επιστολής χωρίς να διασταυρώσει τα γεγονότα. Λυπούμαστε.


This entry was posted on Δευτέρα, 15 Μαΐου, 2017 at 15:09 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply