Το 2016, ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ έκανε πραγματικότητα αυτό που φοβόμασταν τόσο καιρό. Τα reactions ή αλλιώς αντιδράσεις του Facebook.

H αγάπη, το γέλιο, ο θαυμασμός, η θλίψη και ο θυμός, βρήκαν τη δική τους θέση με ένα emoticon, κάτω από τα ποστ.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως, συγκεκριμένα στις 8 Μαϊου, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, λάνσαρε άλλο ένα κουμπάκι, αυτή τη φορά με την εικόνα ενός μοβ λουλουδιού. Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι αν δεν το χρησιμοποιήσατε, κάπου το πήρε το μάτι σας.

Τι σημαίνει όμως αυτό το λουλούδι; Και γιατί είναι προσωρινό;

 

Σύμφωνα με το Facebook, έχει να κάνει με την Ημέρα της Μητέρας. Το κοινωνικό δίκτυο, πρόσθεσε τη νέα προσωρινή αντίδραση, με την οποία οι χρήστες δείχνουν ευγνωμοσύνη.

Το reaction είναι ένας τρόπος να δείξετε πόσο ευγνώμονες είστε για τη μαμά σας. Είναι πιθανό ότι το Facebook θα κάνει κάτι παρόμοιο για τους μπαμπάδες την Ημέρα του Πατέρα τον Ιούνιο, αλλά αυτή τη στιγμή όλα είναι εικασίες.

Το λουλούδι, θα είναι διαθέσιμο για μικρό χρονικό διάστημα, γι’ αυτό λοιπόν χρησιμοποιήστε το τώρα που μπορείτε. Αλλά ακόμη και όταν κάποια στιγμή εξαφανιστεί, θα είστε σε θέση να δείτε ποιος το είχε επιλέξει ως αντίδραση.

 

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.