Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιατί οι άνδρες προτιμούν γυναίκες με καμπύλες -Υπάρχει σοβαρός λόγος

13 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Μπορεί κάποτε οι άντρες στην εφηβεία τους να γέμιζαν τους τοίχους του δωματίου τους με αφίσες στις οποίες πόζαραν καλλίγραμμα και πολύ αδύνατα μοντέλα, όμως αυτή η φαντασίωση τους καμία σχέση δεν έχει με τις επιλογές τους στην προσωπική τους ζωή, αφού παντρεύονται τελικά γυναίκες με καμπύλες που τους κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους!

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει και η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου UNAM, στο Μεξικό, όπου οι ψυχολόγοι Dr. Filemón Alvarado και Dr. Edgardo Morales υποστήριξαν ότι οι άντρες που είναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση με γυναίκες που τα έχουν τα πιασίματά τους είναι 10 φορές πιο ευτυχισμένοι απ’ αυτούς που προτιμούν γυναίκες που αποφεύγουν να τρώνε όλο τους το φαγητό, προκειμένου να διατηρήσουν μια λεπτή σιλουέτα.


Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, οι άντρες χαμογελούν πολύ περισσότερο και λύνουν τα προβλήματά τους πολύ πιο εύκολα όταν βρίσκονται με «τσουπωτές» γυναίκες, ενώ σημειώνεται, ότι αυτές οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα αν αυξηθεί το σωματικό τους βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για το λόγο αυτό και κάνουν περισσότερα παιδιά.

Ξεχάστε λοιπόν τις δίαιτες και αγαπήστε το σώμα σας, γιατί τα περιττά σας κιλά δεν είναι τίποτα άλλο παρά τρυφερότητα και αγάπη!

 

bovary

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 13 Μαΐου, 2017 at 22:44 and is filed under ΆΝΤΡΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply