Την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο των Παγκορασίδων, κατέκτησε ο Αστέρας Γρεβενών νικώντας σήμερα τους Πάνθηρες Κοζάνης στο κλειστό των Γρεβενών.

Οι Παγκορασίδες επικράτησαν με 3-1 σετ, σε ένα δυνατό- συναρπαστικό παιχνίδι, μπροστά σε δεκάδες φίλους του βόλεϊ.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην.. διαφήμιση του αθλήματος.

Ο Αστέρας Γράφει:
Φανταστική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Παγκορασίδες του Αστέρα Γρεβενών, στο κατάμεστο από κόσμο, κλειστό γυμναστήριο του δ.α.κ. Γρεβενών, το απόγευμα της Πέμπτης.
Όλες οι αθλήτριες των Γρεβενών βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα με αποτέλεσμα την κατάκτηση της νίκης, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Πάνθηρα Κοζάνης. Αποδίδοντας βόλεϊ που θα το ζήλευαν και ομάδες γυναικών β’ εθνικής, τα «αστέρια» δεν άφησαν περιθώρια στους ανταγωνιστικούς Πάνθηρες.

Η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 σετ (23-25, 25-17, 25-21, 25-23). Στο τέταρτο σετ οι αθλήτριες μας κατάφεραν εκπληκτική ανατροπή, αφού με σκορ 16-23 και με σερί 9-0 κατέκτησαν το σετ με 25-23, γεγονός που φανερώνει ταλέντο, ικανότητα, αγωνιστικότητα, επιμονή, υπομονή.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γρηγόρη Γιαννόπουλου.

Η νίκη αυτή τοποθετεί τον Αστέρα στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, του πρωταθλήματος της ένωσης σωματείων βόλεϊ Μακεδονίας, μια στροφή πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες του Αστέρα είναι πολύ κοντά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά από ομάδα της πόλης μας, στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Η ομάδα των Γρεβενών, υπό την καθοδήγηση των προπονητών, Χρήστο Χαντέ και Σάκη Τσιμπέρη, πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο, που έχει ιδιαίτερη σχέση με το βόλεϊ. Το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο διεκδικεί να πραγματώσει για ακόμη μια φορά κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη και το άθλημα και θυμίζει ημέρες Μαΐου του 2014, όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Α’2, με την τότε ομάδα των Γρεβενών.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του Αστέρα Γρεβενών για την θαυμάσια εικόνα που έχουν στο γήπεδο.

Μια στροφή πριν το φινάλε, την Κυριακή 14 Μαΐου στις 14:00, ο Αστέρας Γρεβενών αντιμετωπίζει τον Γ.Σ.Γρεβενών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και καλούμε όλο τον κόσμο του βόλεϊ, στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ένα ακόμη θαυμάσιο παιχνίδι.

ΤοΜέλλονΜαςΑνήκει

Αστέρας Γρεβενών

Εικόνες στον ΑΕΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.