Νεό επεισόδιο έντασης σημειώθηκε σήμερα στα κορυφαία κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα δια επιστολών. Πρωταγωνιστές του, ο γραμματέας της Κ.Ε. Στέφανος Ξεκαλάκης του οποίου αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες με την πρόσφατη απόφαση για έκτακτο συνέδριο και ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης. Αιτία ήταν το αν θα συνεχίσει να έχει γραφείο στη Χαριλάου Τρικούπη ο κ. Ξεκαλάκης.
Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Σαλαγιάννης ανακοίνωσε στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από το γραφείο του στον 5ο όροφο το οποίο διατίθεται στον εκάστοτε γραμματέα του κόμματος, με το επιχείρημα ότι από την στιγμή που του αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες, δεν μπορεί να διατηρεί γραφείο στην Χ. Τρικούπη.


Ο κ. Ξεκαλάκης έστειλε επιστολή στον κ. Σαλαγιάννη, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι στη Χ. Τρικούπη έχουν διατεθεί γραφεία σε στελέχη που δεν διαθέτουν κανένα απολύτως θεσμικό ρόλο. Επίσης κάνει λόγο για «πρωτοφανές κλίμα εκφοβισμού» και για «ανθρώπους που έχουν απομυζήσει οικονομικά και πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, και τώρα σπιλώνουν πρόσωπα και συνειδήσεις» ενώ αναφέρει πως όλα γίνονται γιατί ο ίδιος εξέφρασε πολιτική διαφωνία με τη στρατηγική της κ. Γεννηματά.

Στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ απάντησε, το απόγευμα ο Νίκος Σαλαγιάννης με απαντητική επιστολή. Ο γενικός διευθυντής του κόμματος αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι συναντήθηκε με τον κ. Ξεκαλάκη προτείνοντας να μεταφερθεί σε άλλο γραφείο στο ΠΑΣΟΚ με τη γραμματειακή υποστήριξή του και τους υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι στο γραφείο του. Ο κ. Σαλαγιάννης επισημαίνει στον κ. Ξεκαλάκη, πως τα όσα υποστηρίζει για κλίμα εκφοβισμού στο ΠΑΣΟΚ αποτελούν «απαράδεκτη αντιστροφή της αλήθειας».

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.