Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αθανάσιος Ντόνας: Έγιναν τελικά εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Γρεβενών την Κυριακή 30/4 χωρίς να το γνωρίζει κανείς;

11 Μαΐου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά…
Τον προηγούμενο μήνα σεβόμενος τους κανόνες που διέπουν την διαδικασία διεξαγωγής Νομαρχιακών και Τοπικών εκλογών της ΟΝΝΕΔ, υπέβαλα εκ νέου την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γρεβενών.

Δυστυχώς, την Κυριακή 30/4/2017 ενημερώθηκα ότι ήμουν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ν.Γρεβενών και κατά συνέπεια ότι δεν θα διενεργηθούν εκλογές.

Τα νέα στην πόλη των Γρεβενών «ταξιδεύουν» γρήγορα και έτσι πλήθος κόσμου έσπευσε να με συγχαρεί για την εκ νέου εκλογή μου.

Την ημέρα επίσημης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Νομαρχιακών και Τοπικών Εκλογών, ενημερώθηκα με μεγάλη μου έκπληξη την εκλογή του κ.Τσιαπάρα στη θέση του Προέδρου ΟΝΝΕΔ Ν.Γρεβενών.

Πεπεισμένος για την απόλυτη τήρηση των διαδικασιών, θεώρησα πως έγινε κάποιο λάθος στα αποτελέσματα   που ανακοινώθηκαν.

Δυστυχώς μετά από πολλές προσπάθειες να ενημερωθώ από την Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ για το τι ακριβώς έχει συμβεί, κανείς δεν μου έχει δώσει μέχρι και σήμερα απάντηση.


Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά:

  • Έγιναν τελικά εκλογές την Κυριακή 30/4 στα Γρεβενά χωρίς να το γνωρίζει κανείς;
  • Ποιοι είναι οι υπόλοιποι νέοι της πόλης μας που εκλέχθηκαν και απαρτίζουν τις τοπικές της ΟΝΝΕΔ Γρεβενών;
  • Συμμετείχε στη διαδικασίανεολαία της πόλης μας κι αν ναι πόσοι ήταν αυτοί;

Τον Απρίλιο του 2016 σε μία πραγματική γιορτή της δημοκρατίας εκλέχθηκα πανηγυρικά με 200 ψήφους σε σύνολο 250 ψηφισάντων. Θεωρώ ότι τουλάχιστον δικαιούμαι μια τυπική ενημέρωση.

Κλείνοντας, θέλω να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γρεβενών καθώς και τα υπόλοιπα μέλη των τοπικών που πιθανόν να προέκυψαν από τη διαδικασία εκλογής.

Αθανάσιος Ντόνας

Πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Γρεβενών


This entry was posted on Πέμπτη, 11 Μαΐου, 2017 at 22:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply