Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ για τις θέσεις 1-5

Τέλος οι εκκρεμότητες, τουλάχιστον όσον αφορά τη φετινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει και τυπικά το 44ο πρωτάθλημα της Ιστορίας του.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, επικυρώθηκε η βαθμολογία των θέσεων 1-5 για το πρωτάθλημα 2016/17 κι έτσι ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την πρώτη θέση, ενώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος ετοιμάζονται για την άμεση έναρξη των play off.

Αυτό σημαίνει πως το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά, αφορά πλέον την προσεχή αγωνιστική περίοδο.


Οι αγώνες:
Ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της super league στις 14 Μαϊου, μετά από την κλήρωση που πραγματοποίησε σήμερα η διοργανώτρια αρχή. Στο 2ο παιχνίδι παίζουν Πανιώνιος και Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα πλέι οφ με 2 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός με 1β, ενώ ΑΕΚ και Πανιώνιος με 0 βαθμούς.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική – 14 Μαΐου
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική – 17 Μαΐου
ΑΕΚ – Πανιώνιος
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική – 21 Μαΐου
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική – 24 Μαΐου
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

5η αγωνιστική – 28 Μαΐου
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

6η αγωνιστική – 31 Μαΐου
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Πανιώνιος – ΑΕΚ

Η βαθμολογία στα πλέι οφ
ΠΑΟΚ 2β
Παναθηναϊκός 1β
ΑΕΚ 0β
Πανιώνιος 0β


δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.