Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ

9 Μαΐου, 2017 by Χρήστος Μίμης

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών στο πλαίσιο του προγράμματος αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών προϊόντων παρέλαβε πορτοκάλια τα οποία θα μοιραστούν δωρεάν στους συμπολίτες μας σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών.
Τα πορτοκάλια θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών,τον οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για ακόμη μια φορά για την προσφορά του και την πολύτιμη βοήθειά του.
Οι δικαιούχοι κατά προτεραιότητα της δωρεάν διανομής πορτοκαλιών θα είναι :
1. Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)
2. Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ( οι οποίοι θα τα παραλαμβάνουν με την επίδειξη της κάρτας σίτισης, το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης -αριθμός μελών οικογένειας) ,για να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των φρούτων.
3. Οι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
4. Θα γίνει διανομή σε Δημόσια σχολεία , σε περίπτωση που δεν διατεθούν στους παραπάνω και υπάρχουν υπόλοιπα.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11-5-2017,,την Παρασκευή 12-5-2017 και την Τρίτη 16-5-2017 στο χώρο της Μαθητικής Εστίας κατά τις ώρες 10:00 με 13:00.

This entry was posted on Τρίτη, 9 Μαΐου, 2017 at 20:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply