Επισκέψεις πραγματοποίησαν οι παίδες του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου την Δευτέρα (8-5) στα Γραφεία του Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου και του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη.

Γράφει ο Βουλευτής Γρεβενών:
Είχα την ιδιαίτερη χαρά σήμερα να υποδεχτώ και να συγχαρώ από κοντά τη Διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ «Κεραυνός Αγ. Γεωργίου», ο οποίος κατάφερε να ανακηρυχθεί Πρωταθλητής Βορείου Ελλάδας στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παίδων και να προκριθεί στην τελική φάση των έξι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με τις ευχές μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι συναντήσεις με νέους ανθρώπους που αγωνίζονται για να πετύχουν τους στόχους τους μας δίνουν έμπνευση και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!


Ο Αντιπεριφερειάρχης:

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γρεβενών, ομαδα παιδων, κατάφερε να είναι στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον προπονητή και στην Διοίκηση.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών:


Τους παίκτες, τον προπονητή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας καλαθοσφαίρισης Κεραυνός Αγίου Γεωργίου υποδέχτηκε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης

Οι παίκτες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την ενεργό στήριξη της μεγάλης αυτής προσπάθειας και ο κος Δασταμάνης τους συνεχάρη θερμά για το επίτευγμά τους να συστήσουν μια τόσο αγωνιστική και δυνατή ομάδα χωρίς να διαθέτουν το υπόβαθρο των μεγάλων ακαδημιών. Επιπλέον συζήτησε μαζί τους για τους επικείμενους αγώνες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το επόμενο μεγάλο στοίχημα στο Μεσολόγγι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.