Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Eνωση Κεντρώων: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καλλιεργούν κλίμα πόλωσης

6 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και Νέας δημοκρατίας εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων, κατηγορώντας τα δύο μεγάλα κόμματα ότι εμμένουν στον δικομματισμό.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν σαν να μην έχουν καταλάβει ότι η εποχή του δικομματισμού παρήλθε και συνεχίζουν να καλλιεργούν πολωτικό κλίμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Για τους αρχηγούς των δύο κομμάτων επιμένει ότι «Ο κ. Τσίπρας μιλάει για εκλογές το 2019 σαν να μην αντιλαμβάνεται τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Ο δε κ. Μητσοτάκης υπόσχεται μείωση φόρων και ΕΝΦΙΑ ξεχνώντας προφανώς, ότι μόλις προ διετίας είχε την κυβέρνηση το κόμμα του μαζί με το ΠΑΣΟΚ και δεν τα κατάφεραν».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρών καταλήγει με ευθείς βολές κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη «η δημιουργία διακομματικού οργάνου εξόδου από την κρίση είναι μονόδρομος. Όσοι αρνηθούν κάτι τέτοιο θα φέρουν ακέραια την ευθύνη. Ο κ. Τσίπρας όταν βρει τα σκούρα ζητάει συναίνεση και εθνική συνεννόηση. Ο δε κ. Μητσοτάκης τι τα ήθελα τα ραντεβού με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, αν δεν δέχεται κουβέντα για συναίνεση; Με το να ρίχνουν ο ένας λάσπη στον άλλον νομίζουν ότι εξυπηρετούν την κοινωνία;».

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 6 Μαΐου, 2017 at 20:26 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply