Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται «φροντιστήριο», όχι μόνο για μαθήματα οικονομικών, αλλά και για αποτελεσματική αντιπολίτευση, επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα δηλώνουν με κατηγορηματικό τρόπο ότι τα θετικά μέτρα θα εφαρμοστούν με πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018.

«Από ό,τι φαίνεται, τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρθηκε να κάνει ο κ. Τσακαλώτος στον κ. Μητσοτάκη δεν αρκούν. Και ο κ. Κικίλιας ισχυρίζεται πως χρειάζεται πλεόνασμα 5,5% για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα, την ίδια ακριβώς ώρα που ο τομεάρχης της ΝΔ, κ. Κόνσολας, κάνει λόγο για 4,5%», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: «Χρειάζεται να ανοίξουμε ολόκληρο φροντιστήριο για τη ΝΔ και όχι μόνο για μαθήματα οικονομικών, αλλά και για αποτελεσματική αντιπολίτευση. Μέχρι τότε, επαναλαμβάνουμε: Τα θετικά μέτρα θα εφαρμοστούν με πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018. Στόχος, ο οποίος δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιτευχθεί, καθώς ήδη καταγράφηκε πλεόνασμα 4,2% για το 2016».

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.