Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν τη σημειολογία της επιλογής του τόπου εκτέλεσης του Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, καθώς δεν αποκλείουν το θύμα να είχε προβεί σε κάτι αντίστοιχο πριν από κάποια χρόνια.

Έξω από σχολείο, στόχος δολοφονικής απόπειρας είχε γίνει γνωστός ληστής τραπεζών, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του απότακτου αστυνομικού Νικήτα Μαυρίκη, ο οποίος είχε εκτελεστεί στα Καμίνια στις 20 Ιουνίου 2011.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 47χρονος Γρίβας είχε κόψει όλους τους δεσμούς συνεργασίας με άλλα μεγάλα ονόματα της νύχτας, ακόμη και με τον «Καράφλα».

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν ποιο από τα μέτωπα που είχε ανοικτά το θύμα προκάλεσε τη σύναψη του «συμβολαίου θανάτου» , ενώ δεν αποκλείουν να βρισκόταν και ο ίδιος σε κάποια δολοφονική προεργασία αλλά να τον πρόλαβαν.

Ποιες υποθέσεις εξετάζονται

Στο τραπέζι των ερευνών βρίσκεται η περίπτωση του «Καράφλα», ο οποίος είναι σε ανοικτό πόλεμο με ηγετικά μέλη της Greek Mafia, ενώ στις 5 Ιανουαρίου 2017 είχε πέσει θύμα επίθεσης με μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Δεν αποκλείεται η απόπειρα ανθρωποκτονίας να «χρεώθηκε» στον Γρίβα και χθες να εκδηλώθηκαν τα δολοφονικά αντίποινα.

Ακόμα ένα περιστατικό που εξετάζεται είναι η ανατίναξη αυτοκινήτου την ώρα που κινούταν στην Αττική Οδό, στις 29 Δεκεμβρίου 2014. Από την έκρηξη ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού είχε σκοτωθεί ο 35χρονος  Άλεξ Ράπο, «πρωτοπαλίκαρο» νονού της νύχτας των νοτίων προαστίων.

Μια τρίτη υπόθεση η οποία εξετάζεται είναι η δολοφονία του Μιχάλη Γιατράκη, τον Απρίλιο του 2016 έξω από το σπίτι του στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο. Ο Γιατράκης ήταν ιδιοκτήτης αισθησιακού μπαρ στη Λ. Συγγρού αλλά και αθλητής του body building και είχε συλληφθεί και φυλακιστεί το 2009 για εμπόριο ναρκωτικών.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.