«Πέταξε έξω» την Μπαρτσελόνα με άνεση, οπότε το 2-0 της Γιουβέντους στο «Λουί Ντε» απέναντι στη Μονακό ήταν λίγο πολύ… αναμενόμενο.

Η «βέκια σινιόρα» ήταν η μεγάλη νικήτρια στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Champions League και με δεδομένο ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Τορίνο (9/05) μπορεί από τώρα να σκέφτεται τον τελικό του Κάρντιφ (3/06) και την Ρεάλ Μαδρίτης, που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η αντίπαλός της για το ευρωπαϊκό «στέμμα» μετά το 3-0 επί της Ατλέτικο.


Η «βέκια σινιόρα» είχε σε μεγάλη βραδιά τους Ντάνι Άλβες και Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο Βραζλιάνος «σέρβιρε» δύο φορές (29΄, 59΄) και ο Αργεντινός δεινός σκόρερ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ισάριθμες. Ήταν μόλις η 2η νίκη της «Γιουβε» επί συνόλου 12 ημιτελικών που έδωσε μακριά από την Ιταλία.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρήκε απέναντί της ένα απροσπέλαστο ανθρώπινο τείχος και ηττήθηκε μετά από 13 συνεχόμενους νικηφόρους αγώνες στο «σπίτι» της. Παρ΄ όλα αυτά απείλησε δύο φορές με τον Εμπαπέ και μία με τον Φαλκάο, ωστόσο, εκεί που χρειάστηκε ο 39χρονος, Μπουφόν, έδειξε την κλάση του.

Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαχόθ (Ισπανία)

Κίτρινες: Φαμπίνιο – Μπονούτσι, Κιελίνι, Μαρκίσιο

ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Τζέμερσον, Ντιράρ, Φαλκάο, Σίλβα (82΄ Τουρέ), Μπακαγιόκο (66΄ Μουτίνιο), Σιντιμπέ, Γκλικ, Λεμάρ (67΄ Ζερμέν), Εμπαπέ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι):
Μπουφόν, Κιελίνι, Πιάνιτς (89΄ Λεμινά), Μαρκίσιο (81΄ Ρινκόν), Ιγκουαΐν (77΄ Κουαντράντο), Σάντρο, Μπαρτσάλι, Μάντζουκιτς, Μπονούτσι, Ντιμπάλα, Άλβες.

Στους πρώτους ημιτελικούς του Champions League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 3-0
Μονακό (Γαλλία) – Γιουβέντους (Ιταλία) 0-2

Τελικός
3 Ιουνίου 2017 στο Κάρντιφ της Ουαλίας


δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.