Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας υποστηρίζοντας πως «αν δεν είχε έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα υπήρχαν το 3ο και το 4ο μνημόνιο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών σημείωσε πως «η κυβέρνηση αυτοτρολάρεται που ολοκλήρωσε τη συμφωνία την Πρωτομαγιά και φέρνει δύο μνημόνια μέσα σε δύο χρόνια».

Παράλληλα ο Βασίλης Κικίλιας έστρεψε τα πυρά του προς τον πρωθυπουργό σημειώνοντας πως «οι εποχές που κάποιοι υφάρπαζαν την ψήφο βγάζοντας τον κόσμο στους δρόμους και τις πλατείες, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια, έχουν περάσει», ενώ παράλληλα τόνισε πως Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε ένα περίκλειστο Μαξίμου με τα ΜΑΤ να τον φυλάνε.

Οσον αφορά, τέλος, το χρέος ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι την ονομαστική διαγραφή την απεμπόλησε με την υπογραφή του πριν δύο χρόνια ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.