Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτά κάνουν τον άντρα να ερωτεύεται μια γυναίκα ξανά και ξανά

3 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Ζούμε στην εποχή όπου οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουμε, πως μπορούμε να κερδίσουμε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, με το εντυπωσιακό μας μακιγιάζ και το γυμνασμένο μας σώμα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετική στο μυαλό, τουλάχιστον ορισμένων, αντρών, που εξακολουθούν να είναι ρομαντικοί και να εκτιμούν τις απλές καθημερινές συνήθειες και στιγμές μιας γυναίκας. Αυτές που την κάνουν πιο ελκυστική, πιο σαγηνευτική και πιο ερωτεύσιμη.

Απόδειξη αυτού, το βίντεο που δημιούργησαν δύο απόφοιτοι σχολών καλών τεχνών και μόδας στην Ολλανδία, ο Ιμάν Γούιτφιλντ και η Καρολίν Κόνινγκ, στα πλαίσια του πρότζεκτ που ονόμασαν «The LoveStories Project».

Στο συγκεκριμένο φιλμ, ο νεαρός αφηγείται τη δική του ιστορία για την αγαπημένη του.

« 3 Νοεμβρίου, ξημερώματα. Οδός Saint -Denis. Στο Le Pizza Turque. Καθόταν μπροστά μου. Δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει για τις γάτες και τα σκυλιά των γειτόνων της, αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα από αυτά κι εκείνη δεν την πείραζε καθόλου. Συνέχισε να τρώει, να μιλάει ασταμάτητα και να γελάει. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως είχα ερωτευτεί. Αυτή είναι η Μπο. Μου αρέσει ο παριζιάνικος αέρας της.

Ο τρόπος που περπατάει στις διαβάσεις. Αγαπώ τα χαζά της λάθη, αλλά και το πείσμα της. Τα δόντια της που δεν είναι τέλεια και τον τρόπο που τα βουρτσίζει. Τις Τετάρτες προσποιείται πως διαβάζει βιβλία, αλλά στην πραγματικότητα υπογραμμίζει αγγλικές λέξεις που θεωρεί ότι έχουν έναν όμορφο συνδυασμό γραμμάτων. Δεν μπορεί ποτέ να αποφασίσει ποιο αναψυκτικό θέλει να πιει, αλλά εγώ ξέρω πάντα ότι στο τέλος θα πάρει το γάλα με κακάο! Τρώει ξανά και ξανά και ξανά. Ακόμα και κρυφά. Δεν ξέρω πως το καταφέρνει αλλά τρώει όλη μέρα. Αυτή είναι η Μπο. Κάθε φορά που την παίρνει ο ύπνος, εγώ την ερωτεύομαι. Κάθε φορά!»

 

 

 

bovary

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 3 Μαΐου, 2017 at 17:55 and is filed under ΆΝΤΡΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply