Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Καμίνης στέλνει σε Τόσκα-Μουζάλα… λογαριασμό νερού 15.000 ευρώ από κτίριο υπό κατάληψη

29 Απριλίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Στα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη

στέλνει λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, ύψους 15.000 ευρώ, ο Γιώργος Καμίνης, από κτίριο σχολείου που είναι υπό κατάληψη.

«Ο λογαριασμός των 15.000 ευρώ θα σταλεί στα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη και με αγωγή θα ζητήσω το χρηματικό ποσό να αποδοθεί στον δήμο Αθηναίων» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, γνωστοποιώντας πως έφτασε στον δήμο Αθηναίων λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ από το κτίριο σχολείου στον πεζόδρομο της οδού Πρασσά, στο Κολωνάκι, που τελεί υπό κατάληψη.

«Ο καθένας θα πρέπει να διεκδικεί τα δικαιώματά του αλλά και να επιμερίζονται οι ευθύνες», τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε σε δύο σημαντικές συσκέψεις που έγιναν το προηγούμενο διήμερο στο Δημαρχείο της Αθήνας με παραγωγικούς φορείς της πόλης και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, συζητώντας τα προβλήματα της πρωτεύουσας.

«Αποκόμισα την εντύπωση ότι ο πολιτικός κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που καταβάλλουμε, αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, όπως γνωρίζει και τις δυνατότητες της Αθήνας», είπε και τόνισε: «Συμφωνήσαμε ότι τα προβλήματα της Αθήνας πρέπει να ακουστούν στη Βουλή, σε μια μεγάλη συζήτηση, καθώς επίσης και ότι απαιτείται ευρεία συναίνεση σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ασφάλειας και ανάπτυξης για την πόλη».

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 29 Απριλίου, 2017 at 18:24 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply