Ο Αντουάν Γκριεζμάν πιθανότατα θα είναι το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο 26χρονος διεθνής Γάλλος της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να τινάζει την μπάνκα στον αέρα. Οπως έγραψε στο Twitter Ισπανός μάνατζερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» συμφώνησαν με την Ατλέτικο να δώσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου του, το οποίο τελειώνει το καλοκαίρι του 2021.

Το θέμα αναπαράγουν ήδη βρετανικές ιστοσελίδες, αλλά και ισπανικές, όπως η Marca, η οποία τονίζει, ωστόσο, πως τη μυθική πρόταση των Αγγλων ενδέχεται να «ισοφαρίσουν» Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, που, επίσης, επιθυμούν να εντάξουν στα ρόστερ τους τον 26χρονο. Αυτήν τη στιγμή, ωστόσο, ως ακλόνητο φαβορί εμφανίζεται η Γιουνάιτεντ, που έναν χρόνο μετά την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, με το ποσό ρεκόρ των 105 εκατομμυρίων ευρώ, είναι έτοιμη να πληρώνει ένα επίσης μεγάλο ποσό για Γάλλο ποδοσφαιριστή.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.