Το Σάββατο, 22 Απριλίου 2017, παραμονή της εορτής του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, μετέβη στους πανηγυρίζοντες Ενοριακούς Ι. Ναούς Αγ. Γεωργίου Μυρσίνας Γρεβενών και Αγ. Γεωργίου Κιβωτού Γρεβενών, όπου και χοροστάτησε κατά τους Μεγάλους Πανηγυρικούς Εσπερινούς, με την συμμετοχή και πολλών κληρικών της Μητροπόλεως.


Πλήθος πιστών αλλά και ο εορτάζων Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, συμμετείχαν στους δύο Πανηγυρικούς Εσπερινούς.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού στην Κιβωτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου, Αιδεσιμολογιώτατο π. Πέτρο Μαμαλιόγκα.

Στο τέλος του Πανηγυρικού Εσπερινού στην Κιβωτό, παιδιά και νέοι του χωριού, φορώντας τις παραδοσιακές τους ποντιακές φορεσιές συνόδευσαν την εικόνα του Αγίου Γεωργίου κατά τη λιτάνευσή της στους δρόμους του χωριού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.