Με πλατύ χαμόγελο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος και αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας άλλα… 12-13 πρωταθλήματα, ζητώντας από τους υπόλοιπους διώκτες τους στη μάχη των τίτλων να κάνουν υπομονή.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη λήξη του Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:


«Είμαστε περήφανοι που κερδίζουμε το έβδομο συνεχόμενο και 44ο συνολικά πρωταθλήματος. Δώσαμε απαντήσεις. Ένα είναι το σίγουρο. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 7 χρόνια είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική στην Ευρώπη παρόλο που φέτος είχαμε πάρα πολλά εμπόδια για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα.

Είμαστε περήφανοι και αρκετά δυνατοί, να ξέρετε και θα το μάθετε τις επόμενες 15 μέρες ότι ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο και γρήγορα γιατί ξεκινάμε και γρήγορα την επόμενη σεζόν.

Εγώ έχω δώσει μια υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα γι αυτό οι αντίπαλοι ας έχουν υπομονή για 12-13 ακόμη χρόνια. Εγώ εδώ θα είμαι, δεν πάω πουθενά. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου και οι νοικοκύρηδες δεν θα φύγουν από το σπίτι τους.

Όσοι έχουν αναλάβει εργολαβία εναντίον μας, είτε είναι υπουργοί, βουλευτές ή οτιδήποτε, ας χτυπάνε εμένα μόνο και όχι τον Ολυμπιακό. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θα τα ακούσετε όλα τις επόμενες 15 μέρες για το πως θα δυναμώσει ο Ολυμπιακός. Ζήτω ο Θρύλος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.