Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ομιλος Euromedica: Δεν έχει τεθεί θέμα εξαγοράς των διαγνωστικών κέντρων μας

22 Απριλίου, 2017 by Σταματίνα

«Δεν έχει τεθεί κανένα ζήτημα, ούτε έχει πραγματοποιηθεί καμία συζήτηση σχετικά με την εξαγορά των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου EUROMEDICA» δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά η διοίκηση του ομίλου, σε απάντηση των πρόσφατων δημοσιευμάτων, που υποστηρίζουν ότι ο όμιλος EUROMEDICA βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση του δικτύου διαγνωστικών κέντρων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρότυπος όμιλος Υγείας EUROMEDICA διαβεβαιώνει και υπενθυμίζει σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, ότι από τον Μάιο του 2015, ο όμιλος έχει προχωρήσει στη σύναψη του Standstill Agreement, ενός πενταετούς πλάνου, που σκοπό έχει την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό του ομίλου. «Ένα πλάνο», όπως επισημαίνει, «που θα επαναφέρει την κανονικότητα όχι μόνο στον όμιλο, αλλά και στο σύνολο του κλάδου».

«Εν κατακλείδι, ο όμιλος EUROMEDICA θα συνεχίσει, μέσω του εκτεταμένου δικτύου διαγνωστικών κέντρων του, να παρέχει τις σημαντικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο, ενώ τα θετικά αποτελέσματα του business plan, που έχει τεθεί σε εφαρμογή, είναι ήδη εμφανή», σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 22 Απριλίου, 2017 at 21:46 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply