Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

  1. Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 το πρωί, διοργανώνει σε συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν.

  1. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 6.00μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς» και «του διπλώματος  του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και τις άλλες γυναίκες του χωριού.
  2. Προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα την 22η γιορτή κερασιού 2017, παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πρόεδρο του Συλλόγου Αργύρη Καραλιόλιο (τηλ. 2462088414) μέχρι στις 15  Μαΐου.

Τέλος το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους Αμυγδαλιώτες και όλους τους φίλους του Συλλόγου Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!

  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας                                  Ο Πρόεδρος

Κων/νος  Χάτσιος                  Αργύριος Γ. Καραλιόλιος     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.