Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: Το κολυμβητήριο καθαρίστηκε, βάφτηκε, απολυμάνθηκε και ξανανοίγει… (εικόνες)

Απρίλιος 21st, 2017 by Χρήστος Μίμης


Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Γρεβενών» ανακοινώνει ότι οι εργασίες συντήρησης

του κολυμβητηρίου (καθαρισμός πισινών, απολύμανση τοιχωμάτων, αποκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα, απομάκρυνση των fan-coils) έχουν ολοκληρωθεί και η λειτουργία του θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Γρηγόριος Φαρμάκης

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 21st, 2017 at 14:42 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Δήμος Γρεβενών: Το κολυμβητήριο καθαρίστηκε, βάφτηκε, απολυμάνθηκε και ξανανοίγει… (εικόνες)”

  1. Γιάννης said:

    Ας μας πει κάποιος εφόσον αφαιρέθηκε (και καλώς έγινε αφού δεν υπήρχε πρόληψη και συντήρηση και καταστράφηκαν ) ο παλαιός τρόπος θέρμανσης , ποιος θα είναι ο νεος τροπος που θα ζεστενεται ο χώρος .! Γιατί μέχρι τώρα οι συνθήκες είναι ακατάλληλες! Η πισίνα έχει απώλειες μεγάλες και παραπάνω κόστος θέρμανσης διότι δεν ζεστενεται ο περιβάλλων χώρος! Επίσης , αποκαταστάθηκε ο ηλεκτρ. πινακας.. ο πίνακας όπως και οι υπόλοιποι πίνακες μέσα στο κολυμβητήριο καταστράφηκαν λόγο της υγρασίας.. διότι δεν υπάρχει σύστημα εξαερισμού. Οι τοίχοι καθαριστικαν από μούχλα . Διότι επίσης δεν υπάρχει σύστημα εξαερισμού. Όλα αυτά τα προβλήματα που σήμερα διορθωθηκαν δεν θα είχαν δημιουργηθεί εξαρχής αν υπήρχε σωστοτερος χειρισμός ! Και αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα θα ξαναδημιουργηθουν τα ίδια προβλήματα στο επόμενο διάστημα! Εύχομαι κάτι να αλλάξει και να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο ο χώρος αυτός ! Είναι ένας χώρος που αν δωθεί βαρύτητα θα είναι διαφήμιση για την Πόλη των Γρεβενών ,όπως ήταν κάποτε…

Leave a Reply